VIDEO | Rudar Trans Euro počeo s pripremama, na spisku trenutno 21 nogometaš

Večeras su na labinskom Gradskom stadionu s pripremama za novu sezonu započeli nogometaši Rudara. Novi trener Zoran Škerjanc i njegov pomoćnik Mauricio Batelić imali su na raspolaganju 16 igrača, dok je petorici opravdan izostanak.

Naime, Načinovića su spriječile poslovne obaveze, a Malkiću, Kurtiću i Juričiću dozvoljeno je odigravanje završnice na turniru Me Gusta koji se ovih dana igra u Labinu. Tamo je bio i Valentino Stepčić, kao trener U9 selekcije Rudara koja je bila fantastična pod njegovim vodstvom, ali o njihovom „zlatu“ više sutra.

Pomoćni trener Mauricio Batelić i glavni trener Zoran Škerjanc

Prije samog treninga, fotografirali su se novi igrači, a to su Tony Macan, Paolo Blažina, Luka Floridan i Domagoj Kralj, koji je danas pristupio iz nedešćanskog Jedinstva Omladinac. Radi se o 22-godišnjem braniču koji je u Prvoj ŽNL pokazao da zaslužuje igrati viši rang.

Tony Macan i Luka Floridan

Paolo Blažina i Domagoj Kralj

Nakon uvodnih govora predsjednika Zalihića, sportskog direktora Josipovića te trenera Škerjanca, krenulo se u trenažni proces. Kako poručuju iz Zelenica, transferni rok nije još dovršen, ali je pri kraju. Prva pripremna utakmica je na redu, u subotu 24. srpnja protiv juniora Istre 1961., a druga posljednjeg dana srpnja s juniorima Rijeke.

Updated: 19/07/2021 — 23:29