NK Rudar pokreće nogometni vrtić, voditelj Valentino Stepčić!

Nogometni klub Rudar od prvog dana ožujka 2021. godine kreće s nogometnim vrtićem! Odluka je to klupskih struktura koje su odlučila kako je vrijeme za pokretanje jednog takvog projekta, a okolnosti su sve posložile.

Centralna figura Rudarovog vrtića bit će Valentino Stepčić, nekad kapetan Zagreba i Istre 1961 koji se vratio u dres matičnog kovarskog kluba te će od ožujka krenuti s vođenjem i treniranjem najmlađih Kovarića.

Prijave su moguće za djecu s navršenih pet godina (2016. godište i stariji), a zainteresirani roditelji mogu se javiti na broj Valentina Stepčića (099 487 6007) koji će im dati sve potrebne informacije.

Treninzi će se odvijati dvaput tjedno na umjetnoj travi stadiona u Zelenicama ili na travnatom igralištu pokraj škole OŠ Matija Vlačić.

“Volim raditi s djecom, a nogomet je moj život, pa je ovo logičan slijed događaja. Drago mi je da sam se vratio u Rudar i vjerujem da ćemo svi zajedno uživati i napredovati. Plan rada je već kreiran u suradnju s nekolicinom priznatih stručnjaka koji su i bili dio moje profesionalne karijere”, rekao je ukratko za početak Stepčić.

Updated: 12/02/2021 — 20:10