Razigrana kovarska družina Valentina Stepčića do titule prvaka na U9 turniru Me Gusta!

Najmlađi nogometaši Rudara Trans Euro, oni U9 selekcije, sudjelovali su proteklih dana na Me Gusta turniru koji se održavao na travnatom igralištu OŠ Matija Vlačić. Rudar Trans Euro je u konkurenciji šest momčadi zasluženo osvojio titulu prvaka.

U polufinalu protivnik su im bili mladi Rovinježi, a nakon velike drame okončano je 5:5 pa su najmlađi Kovari finale izborili nakon raspucavanja penala. Uslijedilo je veliko finale protiv Žminja i još veće slavlje nakon pobjede.

Naslov prvaka na turniru Me Gusta osvojili su: Anja Načinović, Antonio Čerljenko, Paolo Keba, Mateo Fonović, Anthony Paliska, Mario Golja, Andy Tenčić, Karlo Memić, Marlon Kardoš, Stefan Belušić, Toni Zustović, Mateo Rusac i Noel Runko pod vodstvom trenera Valentina Stepčića koji nije krio zadovoljstvo:

„Na početku pohvaljujem organizaciju, od Elvisa Brečevića pa nadalje, sve je bilo na svom mjestu i u pravo vrijeme. Također, čestitao bih i ovim putem svojim dečkima koji su još jednom pokazali da su pravi i da Rudar ima svijetlu budućnost. Idemo malo odmoriti, a onda nastavljamo raditi“, poručio je Stepčić.

Za kraj, spomenimo da je Antonio Čerljenko osvojio nagradu za najboljeg vratara na turniru, a da je Andy Tenčić proglašen najboljim igračem turnira. Čestitke od srca našim mladim nogometašima – Vi ste naš ponos!

Updated: 20/07/2021 — 9:15