Potpisao Sanjin Grbac, u srijedu sastanak Odbora za hitnost

Sanjin Grbac

Danas je u Labinu predstavljen novi napadač Rudara – Sanjin Grbac. On je ‘potpisao vjernost’ do kraja sezone svjestan da se ovog proljeća stvara momčad za Treću HNL Zapad sljedeće sezone, ako se u nju uđe.

Plan priprema će krajnje biti definiran s novim trenerom, koji bi trebao biti predstavljen kroz naredna dva tjedna. Prije svega, u srijedu se sastaje Odbor za hitnost (Remzo Zalihić, Igor Munjas, Klaudio Bastijanić, Nardi Golja, Sandi Dobrić), a na sastanku će prisutni biti i team manager seniorskog sastava Nedjeljko Josipović i direktor omladinskog pogona Mauricio Kožljan. Između podosta točki dnevnog reda, najzanimljivije su imenovanje novog trenera i pravilnik o ustroju i funkcioniranju omladinskog pogona.

Već sada su dogovorene pripremne utakmice, i to: 02. veljače juniori Rijeke, 08. veljače Halubjan, 09. veljače Vinodol, 13. veljače Opatija, 16. veljače Krk te 23. veljače generalka prije prvog kola u Hreljinu – Borac iz Bakra. Sve će utakmice Rudar igrati u gostima.


NOVI TRENER ĆE SE ZNATI NAKON SASTANKA ODBORA ZA HITNOST

Predsjednik Remzo Zalihić nije htio previše komentirati slučajeve koji zanimaju i koji su podijelili nogometnu javnost…

O Milevoju i Načinoviću?

“Rekao sam da slučaj Milevoj ne želim komentirati, jer je on svojim postupkom dao najbolji komentar. Kad je u pitanju Načinović nije sporno njegovo trenersko znanje, koje će kad-tad doći do punog izražaja, posebno ako iz svega izvuče neke pouke, prije svega da tvrdoglavost i principijelnost razdvaja jako tanka crta.”

O novom treneru?
Sve će se znati nakon sastanka Odbora za hitnost u srijedu, ne želim samostalno donositi odluke, ali ću pripremiti više usuglašenih prijedloga s team managerom Josipovićem.

O daljnjim pojačanjima?
Pregovori su u tijeku s ozbiljnim imenima, a svoj obol svakako će dati novi trener.

Updated: 04/01/2019 — 21:22