Dario Milevoj odbio postati trener seniora Rudara

Dario Milevoj

Unatoč delikatnoj situaciji, tajnik kluba i licencirani trener Dario Milevoj je danas na sastanku s dopredsjednikom kluba Igorom Munjasom i team managerom Nedjeljkom Josipovićem definitivno odbio popuniti mjesto trenera seniora.

“Dario je dobio vremena do danas da se izjasni i večeras nam je objelodanio svoju odluku, a ona glasi kako ne želi preuzeti seniore Rudara”. Na pitanje o razlozima, Josipović oprezno odgovara: “To ćete ipak morati njega pitati.”

Tako smo i napravili, a trener U10 selekcije u klubu, Dario Milevoj samo je kratko poručio da nema komentara, ali da ne vidi smisao provlačenja ove teme po medijima.

Nakon toga, očekivano, uslijedila je reakcija predsjednika kluba Remze Zalihića: “Mislim da ovo ne zaslužuje bilo kakav komentar. Uostalom, Milevoj je svojom odlukom, u ovako delikatnoj situaciji, najbolje pokazao kako i za što doživljava klub. Vremena za plakanje više nema, mi se sada okrećemo nekom rješenju izvan Labina. Sreća je da ima dovoljno onih kojima je čast i zadovoljstvo bit trener Rudara.”

Updated: 02/01/2019 — 20:48