Odluka o treneru seniora prolongirana

Sinoć je u klupskim prostorijama na gradskom stadionu u Zelenicama održan sastanak Odbora za hitnost u proširenom sastavu, zajedno s team menadžerom seniorske momčadi Nedjeljkom Josipovićem i direktorom omladinskog pogona Mauriciom Kožljanom.

Usvojen je plan prihoda i rashoda za prvih šest mjeseci, ali zanimljive od toga bila je točka vezana uz imenovanje novog trenera. Ona je iskristalizirala dva imena s kojim Labinjani nastavljaju daljnje razgovore, a konačna odluka očekuje se najkasnije u utorak, 15. siječnja.

Na prijedlog team menadžera Josipovića usvojen je načelni plan priprema i prijateljskih utakmica koji eventualno može biti korigiran na zahtjev novog trenera.

Labinjani će, kako se i očekivalo, većinu priprema odraditi u Labinu s tim da su planirani jedan do dva vikenda u hotelu Kraljevica što će također biti definirano s novim trenerom. Što se tiče labinskog dijela priprema, prvi će se tjedan odraditi u SC Franko Mileta, a onda se nogometaši sele na igralište kod OŠ Matija Vlačić gdje se postavljaju reflektori pa će seniori i omladinski pogon moći tijekom veljače trenirati i na tom mjestu.

Usvojen je i pravilnik o ustroju omladinskog pogona, a novina je da će stručni dio koordinirati tročlani Stručni savjet na čijem će čelu biti trener ili team menadžer seniorske momčadi i još dva trenera iz omladinskog pogona, prema prijedlogu direktora omladinskog pogona Mauricija Kožljana.

Updated: 09/01/2019 — 22:54