Pioniri Daria Milevoja ušli u polufinale međunarodnog turnira

Nogometaši Rudara danas i jučer su sudjelovali na međunarodnom turniru „Snaga djece u pokretu“ što se ovih dana igra u Rovinju. Točnije, nastupila je selekcija U14 koju je vodio Dario Milevoj, a koja je danas potvrdila nastup u polufinalu turnira.

Najprije su pobijedili drugu momčad talijanskog kluba SGM Forza e Corragio sa 2:0 (oba gola Faraguna) da bi nakon toga bili bolji od austrijskog Gersthofera sa 3:0 (strijelci Juričić, Murtić, Karić). U trećoj utakmici u skupini porazili su austrijski Wiener Linien golom Karla Kosa da bi u posljednjem susretu remizirali bez golova sa domaćinom, Rovinjom.

Osvajanjem prvog mjesta u skupini izbjegli su zagrebački Dinamo u polufinalu s kojim će se sukobiti Rovinježi, dok će Milevojevi mladići sutra (subota) u 11:40 igrati polufinale protiv prve momčadi talijanskog SGM Forza e Corragioa.

Za NK Rudar nastupaju: Nino Basanić, Marco Tenčić, Tulio Kocijel, Alan Peruško, Karlo Kos, Karlo Peršić, Laris Karić, Patrick Faraguna, Antonio Lazarić, Paolo Juričić, Dino Murtić, Thomas Katičić, Noel Franković, Sandi Belušić, Rene Kalebić Osip, Rajan Tenčić, Benjamin Černjul, Nicholas Pappalardo, Erik Burul, Roan Rašuo

Updated: 14/04/2017 — 18:26