Kapetan majstorijom donio bod u Funtani

Igor Juričić i Carlo Škopac

Nije se očekivao ovakav zaplet u Funtani danas. Rudar je stigao tamo kao favorit, a gotovo cijelu utakmicu bio je podređen domaćoj momčadi koja nije adekvatno nagrađena za današnju izvedbu.

Funtana je povela u 22. minuti kada je Emanuel Šegon gotovo s pozicije kornera izveo „slobodnjak“ i ljevicom loptu poslao u suprotne rašlje za 1:0. Nakon toga Labinjani se nisu „trgnuli“ te je domaćin imao više od igre do poluvremena. U nastavku je nešto malo živnulo na obje strane, a u razmaku od 67. do 79. minute dvaput se zatresao okvir gola. Šepić je sa 20 metara pogodio vratnicu, a na drugoj strani Belli glavom gredu, ali je ostalo 1:0 sve do posljednje minute susreta.

A onda, malo je reći, fantastičan potez gostujućeg kapetana. Primio je loptu na lijevoj strani 50 metara od gola i nakon toga nanizao četvoricu protivničkih igrača prije nego je odličnim udarcem pogodio suprotnu malu mrežicu. Čak i vratar poput Lisjaka to je samo ispratio pogledom, a Juričić još jednom pokazao da je majstor s kojim u rečenicu može tek nekoliko igrača.

 

FUNTANA – Mjesno igralište – Gledatelja 100

FUNTANA-RUDAR 1:1

Strijelci: 1:0 Šegon E. 22′, 1:1 Juričić 90′

 

FUNTANA: Lisjak, Buršić, Belli, Šegon M., Vuković, Matošević (od 60. Hrvatin), Popović, Ibrić, Fedotov (od 90. Begić), Šegon E., Radenović

RUDAR: Blažina, Načinović, Munjas, Škopac, Šepić (od 87. Černjul R.), Čudić (od 83. Fejzić), Macan (od 79. Kurtić), Juričić, Licul, Ivanović (od 46. Maksenčuk), Mehić

Updated: 15/04/2017 — 19:42