8. KREĆE “TROFEJ  LABINSKIH  RUDARA”

Kreće osmo izdanje jednog od najvećeg dječijih  nogometnih turnira u ovoj regiji – „Trofej Labinskih Rudara“ koji se  igra od 8. do 11.lipnja u Labinu (Gradski stadion, igralištu „Maslinica“ i igralištu na Vinežu). Turnir će se igrati u tri kategorije, U9, U11 i U13. Najmlađe kategorije U9 igraju svoje utakmice u Rapcu, kategorije U11 igraju se  na Vinežu, dok će se utakmice u kategoriji U13 igrati  na Gradskom stadionu gdje su u subotu  planirana finala u kategorijama U13 i U11, te dodijeljivanje nagrada u istim kategorijama. U kategoriji U9, dodijeljivanje nagrada biti će u Rapcu.

Novi direktor turnira Valentino Stepčić, kaže: “Svaki početak je težak,  ali evo sve je spremno za početak 8.izdanja Trofeja Labinskih rudara. Od početka godine malo na malo dorađujemo segment po segment turnira i danas sve kreće. Podršku iz kluba sam imao, ali i u konkretnom smislu, jer organizirati ovakav turnir bez konkretnog ljudstva teško je moguće. Stekli smo neka iskustva ove godine, vidjeli gdje i šta možemo poboljšati za ubuduće, pa vjerujem da ćemo podići letvicu nakon ove godine, u slijedećoj još više. Vjerujem u uspjeh ovogodišnjeg turnira na kojemu će po prvi puta nastupati neke momčadi iz tuzenstva i inozemstva što nam je velika čast, ali obaveza kako bi se pokazali kao pravi domaćini. Isto tako vjerujem da ovaj turnir može izrasti u vrlo značajno događanje u ovom periodu godine za Labin, Rabac u turističkoj promidžbi našeg prekrasnog kraja.”

Rasporede, propozicije, rezultate i ostalo možete pratiti na stranici trofeja https://trofejlabinskihrudara.com/ i facebooku trofeja.

Updated: 08/06/2023 — 17:03