U11 selekcija se sretno vratila s turnira na Braču

Selekcija U11 Rudar Trans Euro prošlog je vikenda boravila na Braču na turniru „Otok u balunu“. Labinska ekspedicija otišla je u petak, a dobro raspoloženje pratilo ih je tijekom cijelog turnira. Već prvi dan igrali su prvu utakmicu.

U susretu protiv Sportka remizirali su bez pogodaka, iako se u posljednjim trenucima zatresla greda protivničkog gola. Naredno jutro protivnik je bio Orebić koji je slavio „zalutalim metkom“ na početku utakmice, a nažalost, labinska ‘viktorija’ na gol Orebićana nije rezultirala preokretom.

Posljednja utakmica u skupini bila je protiv DU Talenta kojem je pružen ozbiljan otpor, a koji se do kraja turnira „prošetao“ do naslova prvaka. Na turniru su nastupali: Viktor Budanko, Dante Škopac, Damien Dragolin, Matko Klapčić, Mario Kos, Lukas Zustović, Erik Orlić, David Licul, Leon Mrzlić, Lukas Santaleza, Tomas Sinožić, Maila Šumberac i Nina Rašuo.

Bez obzira na to što naša talentirana generacija nije prošla skupina, trener Antonio Stepčić nije krio zadovoljstvo:

„Prije svega, zahvala roditeljima i klubu što su nam omogućili ovaj turnir. Rezultatski smo sigurno željeli proći skupinu, ali zaista smo previše promašili u prve dvije utakmice. No, ovo je iskustvo koje će sigurno koristiti u njihovom razvoju, a koristim priliku da pohvalim dečke i cure za ono što su pokazali na terenu, ali i izvan njega. S ovakvim momcima i kraljicama se može ići, kako se ono kaže, svugdje po svijetu, jer dostojno predstavljaju Labin i Rudar.“

Updated: 15/04/2022 — 21:01