Najmlađi nogometaši Rudara Trans Euro odlični na turniru u Rovinju

Najmlađa ‘kovarska’ selekcija, U9 je jučer i danas sudjelovala na međunarodnom turniru u Rovinju. Trener Valentino Stepčić na raspolaganju je imao čak 13 igrača, ali su se sigurno i umorili jer su u dva dana odigrali pet utakmica.

Dva tijesna poraza i tri pobjede odvele su mlade nogometaše do petog mjesta na turniru koji okuplja veliki broj klubova što je lijepi uspjeh najmlađih članova Škole nogometa NK Rudar Trans Euro. Uz sve to, veseli prezentacija protiv Istre 1961, odnosno ravnopravnost u igri te činjenica da ih je od polufinala dijelio samo jedan gol.

Na turniru su nastupali: Mateo Fonović, Ilan Sadiković, Mark Sašek, Evan Golja, Stefan Belušić, Paolo Keba, Erik Rabar, Luka Žulić, Luca Cnappi Čekada, Ivano Brala, Emil Verbanac, Mateo Rusac i Anja Načinović, vratarica koja je oduševila sve prisutne, a pritom je i obranila čak tri ‘penala’ protivnicima.

Trener Valentino Stepčić bio je odlično raspoložen nakon turnira: „Još se jednom potvrdilo da mi s našim klincima možemo ići bilo kuda po svijetu. Naravno, govorim o ponašanju, što je primarno, a i kada se ostvari ovako lijepi rezultat, tim više raste zadovoljstvo. Ponosan na svih“, kratko je rekao Stepčić.

Updated: 15/04/2022 — 12:57