Dominic Cavazos postaje Kovar: “Osjećam se vrlo uzbuđeno i privilegirano!

Nogometni klub Rudar Trans Euro dogovorio je dolazak još jednog igrača. S trenerom Davorom Dvanajšćakom i posredstvom tvrtke Next Level Talent, realiziran je dolazak mladog, 19-godišnjeg Dominica Cavazosa.

Cavazos je defenzivni vezni koji ima izražene obrambene karakteristike te će u narednoj polusezoni pomoći dvjema selekcijama u Labinu – u juniorskoj koja se bori za naslov prvaka te kvalifikacije za Prvu HNL te seniorima koji su na sredini Treće HNL Zapad.

Dominic Cavazos je nakon dogovora rekao: „O Hrvatskoj ne znam puno, osim nogometa i prirodnih ljepota koje su poznate diljem svijeta. Još imam za učiti o vašoj državi. Osjećam se veoma uzbuđeno i privilegirano zbog činjenice da imam priliku igrati u Europi, ali i za Rudar. U treningu sam, dolazim spreman, nadam se da ću pomoći u klubu ostvariti ciljeve.“

Prijelazni rok u Labinu nikad nije završen, ali činjenica je kako trener Paliska ima sada malo mirniju situaciju nego početkom siječnja. Sutra je na rasporedu prva pripremna utakmica, protiv juniora Rijeke.

Updated: 28/01/2022 — 17:00