Nogometaši Rudar Trans Eura ne igraju narednih osam dana, a onda im slijedi ‘pakao’…

Nogometaši Rudara Trans Euro došli su u situaciju u kojoj nijedna momčad ne želi biti. Nekolicina igrača tek su prošlog tjedna izašli iz samoizolacije, a onda je početkom vikenda javljeno kako bukvalno pola momčadi mora u novu samoizolaciju, odnosno kako su neki igrači zaraženi koronavirusom.

Povjerenik Treće HNL Zapad Robi Fonović potvrdio nam je termine odigravanja zaostalih utakmica pa je sada jasno kako je pred Kovarima, kada se ozdrave, vraški težak period. Ali, okolnosti s COVID situacijom su poznate i koga ‘zapadne’ – taj je u problemu.

Utakmice koje je Rudar Trans Euro trebao odigrati sutra (utorak) i u subotu su odgođene pa je prva sljedeća Labinjanima narednog utorka, 16. studenog, u 18 sati, na domaćem terenu protiv pulskog Uljanika.

Nakon toga novo domaćinstvo, prema ligaškom rasporedu 20. studenog u Labin dolazi Grobničan, a onda 23. studenog, u utorak od 13:30, Kovari gostuju u Senju kod Nehaja. Polusezonu će okončati 27. studenog, ponovno na domaćem terenu, protiv Novigrada, s posljednjom zaostalom utakmicom.

Dakle, Kovari ‘odmaraju’ i liječe se do utorka 16. studenog da bi onda u 11 dana odigrali četiri utakmice i okončali jesensku polusezonu. Još uvijek mogu itekako popraviti, ali i pokvariti, trenutnu ne baš bajnu situaciju.


Updated: 08/11/2021 — 23:05