LIJEP POČETAK PRIJELAZNOG ROKA | Ivan Macan će i u narednoj sezoni braniti boje Kovara!

Nogometni klub Rudar doveo je prvo veliko pojačanje ovog ljeta, rekao je, pola u šali, pola u zbilji, čelnik kluba. Naime, zbog velikog interesa za njega, prvu „bitku“ koju Rudar svakog ljeta treba dobiti jest ostanak Ivana Macana.

To se i dogodilo jučer, najbolji napadač Rudara potvrdio je da ostaje Kovar i u narednoj sezoni. U klubu nitko ne krije zadovoljstvo time što je ‘vodnjanska kobra’ ostala u klubu, a statistika od prošle sezone dovoljno govori – 24 nastupa, 23 gola.

Kad te brojke nadodamo prošlima, Macan je u proteklih pet godina za Rudar upisao 121 nastup pritom postigavši 75 pogodaka. Takve brojke nema nijedan napadač u Istri u posljednjem desetljeću.

„Da, smatram da je prošla sezona bila dobra, za mene, mislim moja najbolja u Rudaru i baš zbog toga sam se nadao možda nekoj ponudi iz većeg ranga. Međutim, takve ponude nije bilo. Naravno, bilo je par drugih ponuda, ali nijedna nije bila vrijedna mog odlaska iz Rudara“, rekao je popularni „Macko“ na početku pa dodao:

„Zadovoljan sa svim u klubu i to je najveći razlog zašto ostajem u Rudaru. Nadao sam se možda malo višem plasmanu na ljestvici, ali što je, tu je, dali smo sve od sebe. Rudar mi je u mojoj nogometnoj karijeri donio puno dobrih trenutaka te vjerujem da će ih biti još“, završio je Ivan Macan, definitivno najbolji napadač Rudara u proteklom desetljeću.

Rudari sad lakše dišu i nastavljaju s prijelaznim rokom. A simpatizeri i navijači Rudara već sad mogu računati da će zajedno s Macanom slaviti pogotke Kovara.

Updated: 27/06/2021 — 10:23