Rudar sutra dočekuje Nehaj – Miškulin i Urošević: “Bodovi moraju ostati u Labinu!”

Nogometaši Rudara sutra s početkom u 16:30 igraju susret osmog kola Treće HNL Zapad protiv senjskog Nehaja. Nakon dva poraza, najprije su u nedjelju nadigrali drugoligaša iz Zaprešića, da bi u tjednu dominirali i pobijedili protiv Krka.

Sada je raspoloženje u Labinu znatno bolje, a u kadar su se vratili neki važni igrači. Jedan od takvih je Luka Miškulin, veznjak koji je za RudarTV prokomentirao susret protiv Krka: „Oni su solidna momčad, ali smo bili dosta raspoloženi i samo je bilo pitanje kada ćemo poentirati. Rano smo zabili, i eto, sve je prošlo odlično“, rekao je između ostalog Miškulin, a susret s Nehajem je najavio i Saša Urošević:

„Očekujemo agresivnog protivnika, ali imamo domaći teren, spremni smo na sve to, i uz naše navijače tri boda u Labinu moraju ostati“, poručio je Urošević, a ostatak pogledajte na sljedećoj video najavi.

Kovari ovaj susret dočekuju gotovo pa kompletni, iako se neki igrači žale na ozljede. Upitan je nastup Roberta Dadića koji je nakon jednog „starta“ na Krku otišao na šivanje. Susret sudi zagrebačka četvorka – Grgur Jović je glavni, a Patrik i Mislav Krmar su mu pomoćnici. Četvrti sudac je Juraj Jović, a delegat Rajko Planinić dolazi iz Rijeke.

Updated: 16/10/2020 — 21:08