Ove godine značajna obiljetnica krajem godine – pod imenom „Valamar Valfresco Direkt – Zelena noć“!

Ono je što već najavljeno kao mogućnost, danas je i službeno potvrđeno. Generalni sponzor tradicionalne „Zelene noći“ NK Rudar, na kojoj se, između ostalog, krajem svake kalendarske godine dodjeljuju tri priznanja za „životno djelo“, za vanjskog suradnika, trenera ili člana uprave te nogometaša, biti će i ove godine vodeća hrvatska hotelska tvrtka Valamar.

“Zelena noć“ je ove godine povezana sa svečanom akademijom u povodu 75. obljetnice utemeljenja kluba, a cijela manifestacija će se najvjerojatnije ponovno održati u maloj dvorani Sportskog centra „Franko Mileta“, u utorak 29. prosinca ove godine, počevši od 19 sati, pod imenom „Valamar Valfresco Direkt – Zelena noć“.

Osim Valamara, završnu godišnju feštu labinskih nogometaša i ove godine će donirati Vina Baćac i Jamnica, kao i veliki broj ostalih, uglavnom tehničkih, sponzora i donatora. Predsjednik labinskog trećeligaša Remzo Zalihić nije skrivao zadovoljstvo:

„Danas mi je direktor Valamarove destinacije Rabac, gospodin Sandi Sinožić, potvrdio pokroviteljstvo. Koristim priliku da se njemu osobno, ali i cijeloj Valamar obitelji, u svoje kao i u ime preko 200 članova i velikog broja navijača i prijatelja kluba, najiskrenije zahvalim što su prihvatili najveći segment pokroviteljstva „Zelene noći“. Sad nam ostaje realizirati preostali dio tehničke organizacije i nadati se da će nam epidemiološke prilike dopustiti održavanje ove jubilarne manifestacije.“

Updated: 04/08/2020 — 21:27