KOVARI SLAVE | Ivan Macan ostaje igrač Rudara!

Ivan Macan

Danas su prekinute sve špekulacije i kuloarska nagađanja. Najveći dragulj u zeleničkim svlačionicama, Ivan Macan, ostaje u Rudaru, najmanje jesensku polusezonu. Ne treba posebno naglašavati koliki je to dobitak za novog trenera Elvisa Brajkovića.

Dovoljno je reći da je „vodnjanska kobra“ u 97 utakmica u zeleno-crnom dresu suparničke mreže tresao čak u 52 navrata. Imao je Macan svih ovih godina bezbroj ponuda da promjeni sredinu, no ostao je vjeran „Kovarima“, pa je stekao respekt i povlašten položaj unutar rukovodećih struktura labinskog trećeligaša.

Vijest nam je potvrdio predsjednik Rudara Remzo Zalihić: „Jutros me nazvao Zoran Bogolin i predložio da Macan ostane kod nas nadolazeću polusezonu, a ako se ukaže potreba, i ako on to bude želio, da ga pustimo u zimskom prijelaznom roku. Naravno, da sam to sa zadovoljstvom prihvatio, prije svega jer se radi o našem prijateljskom klubu, a mislim da je to i za Macana, obzirom na situaciju s poslom i trenutnom utreniranošću, najbolje rješenje. Obećao sam da ćemo zimus pustiti bilo kojeg igrača koji zadovoljava kriterije II HNL i koji mu bude mogao pomoći u borbi da se održi u ligi, što je, uostalom, i naš interes, da se dogodine međusobno ne tučemo za jedinstvenu III HNL.“

Updated: 25/07/2020 — 14:14