Rudar počeo s pripremama, Bilić i Petrović pojačali Kovare

Nogometaši NK Rudar večeras su na gradskom stadionu započeli pripreme za novu polusezonu. Sedamnaest igrača krenulo je s treninzima, a sportski direktor Nedjeljko Josipović poručio je:

„Bilo je i odlazaka i dolazaka. I najavljenih i nenajavljenih. Ipak, smatram da je momčad polako kompletirana i spremna za proljetne izazove“, rekao je Josipović između ostalog za Rudar TV.

Podsjetimo, Labinjane su napustili Eldin Bećar, Roko Torić i Luka Stojković dok su u kovarski dres „uletili“ Leon Petrović i povratnik Anton Bilić koji će sigurno biti pojačanja ovom Rudaru. Već je poznat raspored kontrolnih utakmica, koje su Labinjani, po običaju ugovorili u okruženju Hotela „Kraljevica“, gdje planiraju odsjesti dva vikenda u veljači.

Kovare prva provjera očekuje u subotu 1. veljače na Rujevici protiv juniora Rijeke. Sljedeći tjedan na rasporedu su gostovanja u Crikvenici i u Kraljevici, a potom, 15. veljače, protiv Krka i Borca u Bakru dan kasnije.

Generalku, prije proljetne premijere, u kojoj 29. veljače očekuje Uljanika u Zelenicama, Labinjani imaju na novigradskom Lacu protiv tamošnjeg trećeligaša, u nedjelju 23. veljače, da bi dan ranije sudjelovali na memorijalnom malonogometnom turniru u počast Ivici Barišiću.

Updated: 20/01/2020 — 22:48