Novi domaći remi Kovara

Sličan scenarij kao i prošle subote u Labinu, barem kad je u pitanju ishod. Naime, dojam je da je Crikvenica po bod došla i s njime otišla, ali razlika postoji u dojmu.

Dok je Rovinj u Labinu jako dobro prošao, danas momčad Kovara je djelovala anemičnije od državnog premijera. Iako je i njihova prezentacija daleko od kvalitetne predstave, Kirci su barem dvaput zaprijetili, preko Butorca na otvaranju susreta i kasnije Buršića.

No, Crikvenica je svoj bod zasluženo osvojila, trkom, borbenošću i htijenjem dok je Rudar produžio niz neporaženosti, ali je dojam da su od protekle tri domaće utakmice htjeli više od pet bodova.


LABIN – Gradski stadion Zelenice – III HNL ZAPAD – 13. KOLO
SUDAC: Danijel Mavrlja (Rijeka) POMOĆNI SUCI: Ivan Jakovac (Mrkopalj) i David Ružić (Kaštelir) DELEGAT: Rajko Planinić (Opatija)

RUDAR-CRIKVENICA 0:0

Žuti kartoni: Bećar, Golić (Rudar) Krmpotić, Prpić, Štemberger, Buršić, Brkljača, Casorella (Crikvenica)

RUDAR: Legac, Načinović, Bećar (54. Čudić), Stojković (71. Macan), Licul, Hasanbegović (61. Dadić), Grbac, Kurtić, Golja, Golić, Moravac
Trener: Alen Jurić

CRIKVENICA: Baričević, Brkljača, Mazzarolli, Lukarić, Prpić D., Štemberger, Casorella, Šarković (80. Mijolović), Buršić, Krmpotić (46. Njegovan), Butorac
Trener: Josip Vukelić

Updated: 23/11/2019 — 16:56