“Naravno da idemo po tri boda, ali Nehaj zaslužuje da ih se ozbiljno shvati”

Posljednje kolo uvijek je važnije od svih ostalih. Naime, iako bi gotovo svi u Labinu bili prihvatili treće mjesto i 26 bodova na kontu nakon jesenjeg dijela, ukoliko budu poraženi Kovari u Senju, biti će to razočaravajuće za simpatizere labinskog kluba.

Naime, sukladno sa sjajnim rezultatima, povećale su se ambicije pa se u nekim trenucima čak i razmišljalo o „napadu“ na očito presnažnu Opatiju. Rudar ima drugu najbolju momčad lige, a samo ih je ta Opatija porazila dosad pa se imaju čemu nadati i prije gostovanja kod posljednjeg Nehaja.

No, bez obzira na poziciju domaćina, u Senj se ne ide po unaprijed upisane bodove, već će igrači Alena Jurića morati dobro „natopiti“ dres znojem kako bi stigli do pozitivnog rezultata. Između ostalog, za Rudar TV je Livio Legac: „Naravno da idemo po tri boda, ali ne smije nas prevariti to što su posljednji na ljestvici. Drastično su se popravili otkad su gostovali u Labinu i zaslužuju da ih se ozbiljno shvati.“

„Nehaj je izrazito agresivna momčad, pogotovo kad igraju kod svoje kuće. S bodom unaprijed ne bih bio zadovoljan jer u svaku utakmicu ulazimo sa željom da osvojimo tri boda“, rekao je za Rudar TV Ivan Golić.

Riječanin Marko Cvijović suditi će susret (koji počinje u 13:30 u subotu) u Senju, a pomagati će mu sugrađani Nenad Marušić i Ivan Jakovac, dok će posao četvrtog suca odraditi Danijel Mavrlja. Delegatkinja je Lara Bulić.

Updated: 28/11/2019 — 21:35