Luka Stojković i Ivan Macan pogodili novi domaći trobod Kovara

Luka ‘Piksi’ Stojković (FOTO: Katarina Franković)

Kiša koja je padala petak i subotu ujutro uneredila je teren u Labinu pa su se domaćini, realno kvalitetniji od Vihora, pribojavali današnje utakmice. Na kraju bodovi su ostali u Labinu, sve je rješeno ranim pogotkom Luke Stojković.

Stojković, inače zanimljivog nadimka ‘Piksi’, pospremio je s tri metra jedan centaršut Erika Paravića s desne strane za rano vodstvo Rudara. Uslijedile su tri odlične situacije za Labinjane, ali Juričić i Macan nisu bili precizni.

Utakmica je rješena u 49. minuti kad su gosti pustili previše prostora Ivanu Macanu, a ovaj je s 20 metara zatresao mrežu za konačnih 2:0. Do kraja susreta sve se teže igralo zbog natopljenog terena pa su kraj jedva dočekali jedni i drugi.


LABIN – Gradski stadion – Gledatelja: 100

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 14. KOLO – SUDAC: Zoran Janković (Rijeka)

RUDAR – VIHOR 2:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Stojković 4′, 2:0 Macan 49′

RUDAR: Blažina, Dragovina (od 86. Baskijera), Paić, Načinović (od 46. Bembić), Stojković, Macan (od 89. Vidas), Juričić, Dadić, Hasanbegović, Paravić (od 71. Kozić), Gračić
Trener: Dragan Načinović

VIHOR: Jerčenović B., Posel (od 55. Dorčić), Žunić, Erceg, Jerčenović A. (od 46. Grbec), Brozić, Turčić, Brlošić, Mance, Radić, Randelj, Grbac
Trener: Mario Gašpar

Updated: 24/11/2018 — 16:56