Kovari ostali neporaženi u Crikvenici, mogli i do pobjede

Čovjek zvan gol – Ivan Macan

Puno je vremena prošlo otkad su Rudari s gostovanja otišli nezadovoljni s bodom. No, Dragan Načinović stvorio je momčad koja se više ne predaje tako lako, a danas su mogli i do pobjede u Crikvenici.

Igrala se 14. minuta kad je Ivan Macan “nanjušio” pogrešku domaće obrane, ukrao loptu i poentirao za 0:1. Nažalost, samo 12 minuta kasnije na prvoj vratnici nakon auta Donat Mijolović pogađa za 1:1.

Do predaha Labinjani su imali loptu, ali nisu stvarali prigode, za razliku od drugog dijela. U 54. minuti Macan bježi Vukeliću, ali nije precizan u odličnoj situaciji, a minutu kasnije Hasanbegović “gura” Bembića u prigodu, ali je odlično postavljen vratar Stipanov.

U 74. minuti solo prodor Igora Juričića okončan je udarcem u suprotnu vratnicu, a sjajni Stipanov nakon toga brani Macanu drugi pokušaj u istom napadu. Posljednju prigodu na utakmici imala je Crikvenica, ali je u 85. minuti Butorac glavom loptu poslao pored gola.


CRIKVENICA – Mjesno igralište – Gledatelja: 50

ČETVRTA NL NS RIJEKA – 13. KOLO – SUDAC: Vladimir Merle (Rijeka)

CRIKVENICA – RUDAR 1:1 (1:1)

Strijelci: 0:1 Macan 14′, 1:1 Mijolović 26′

Žuti kartoni: Brkljača, Stipanov (Crikvenica) Paić (Rudar)

CRIKVENICA: Stipanov, Brkljača, Nemetz, Petrović E., Vukelić D., Svetić (od 55. Štemberger), Merle, Pašuld, Knežević (od 46. Kuši, od 80. Kuna), Butorac, Mijolović
Trener: Nikica Skaramuca

RUDAR: Blažina, Dragovina, Paić, Načinović (od 51. Bembić), Stojković, Macan, Juričić, Dadić, Hasanbegović, Paravić (od 66. Kozić), Gračić
Trener: Dragan Načinović

Updated: 17/11/2018 — 17:18