Mlađi pioniri se vratili iz Međugorja – izbačen Hrvatski Dragovoljac za ulazak u osminu finala!

Danas se iz Međugorja vraćaju mladi nogometaši NK Rudar. Naime, selekcija 2005. godište trenera Deana Načinović bila je od četvrtka na velikom međunarodnom turniru u susjednoj BiH te su momci polučili lijepi rezultat.

U veoma snažnoj konkurenciji najprije su uz pogodak Marka Krištofića poraženi od crnogorske Mladosti s 1:2 da bi nakon toga porazili domaće Međugorje golom Patrika Čenaja, ali uz veliki doprinos vratara Ajdina Terzića koji je nekoliko minuta prije kraja susreta obranio jedanaesterac. Uslijedio je susret koji je odlučivao o prolasku u osminu finala.

Načinovićevi momci za protivnika su imali Hrvatski Dragovoljac, a pogocima Filipa Radole i Marina Biljuha favorizirani je klub iz metropole poslan „u gledalište“ dok je Rudar dobio prigodu igrati u osmini finala gdje mu je ždrijeb donio još jedan klub velike tradicije – Široki Brijeg. Nažalost, kršni momci iz Hercegovine ovog su puta bili previsoka prepreka, no to ne umanjuje prezentaciju naše selekcije, pogotovo kada se zna da je momčad Širokog Brijega ušla u finale turnira.

Za NK Rudar nastupali su Ajdin Terzić, Filip Radola, Mihael Slivar, Nikola Zupičić, Adin Halilčević, Marin Biljuh, Maksim Miskić, Lukas Rošić, Marko Krištofić, Alec Mikuljan, Lukas Mohorović, Nikola Terković, Filip Banak, Nail Nišić, Danijel Nedog, Riko Franković i Patrik Čenaj, a uz trenera te momčadi Deana Načinović kao predstavnik kluba bio je kolega mu Robi Čalović.

FOTOGALERIJA

Updated: 11/03/2018 — 12:27