Rudarova mladost časno poražena u Vrsaru

Rudar je danas gostovao u osmini finala Kupa Istre u Vrsaru, ali sa samo 12 nogometaša, i to redom članova omladinskih selekcija kluba. Seniori su bili pošteđeni jer je susret sa Funtanom u subotu znatno više bitan od kup natjecanja. Takva je momčad Rudara poražena sa 2:0 od treće momčadi Prve ŽNL, Vrsara.

Domaćin je poveo u 55. minuti kada Fonović daje loptu za Ivicu Ereiza čiji udarac Blažina odbija u vratnicu, a na „odbijanac“ prvi stiže Denis Bošnjak i to je 1:0. Konačnih 2:0 postavio je Timon Gjumić na centaršut najboljeg igrača susreta, Sandia Fonovića.

VRSAR-RUDAR 2:0

Strijelci: 1:0 Bošnjak 55′, 2:0 Gjumić 67′

RUDAR: Mišić, Dekleva (od 84. Opačak), Fonović, Marković, Zdrilić, Bonaca, Ružić (od 75. Čančar), Ereiz I. (od 79. Ereiz T.), Gjumić, Đerđaj, Bošnjak

VRSAR: Radočaj V. (od 46. Blažina), Peršić S., Bugarin, Licul T., Gušić, Belo, Biljuh, Ivančić, Černjul M., Maksenčuk, Kozić

ERIK ČERNJUL PONOVNO U CENTRU PAŽNJE

“Za mene je ta priča završena. Što se tiče seniora Rudara, ja više na njega ne računam. Njegov današnji neopravdani nedolazak na utakmici drugi je prijestup u proteklih šest mjeseci u kojima je pokazao da mu dres Rudara ne znači previše“, mirno je konstatirao trener Franko Čupić.

Updated: 12/04/2017 — 20:10