Visoki poraz na Čavlima

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Novi pogodak Igora Juričića

Nakon niza sjajnih rezultata, Rudar je danas visoko poražen na Čavlima. Držali su se prvo poluvrijeme, a u drugom su domaćini otišli do uvjerljive pobjede.

Iako su cijeli tijek susreta imali više loptu u posjedu, Labinjani su u završnici utakmice na Čavlima doživjeli pravi rezultatski brodolom, no spletom okolnosti uspjeli su održati bodovnu prednost ispred pratitelja i 11. mjesto. Domaći su do minimalne prednosti došli u 18. minuti kad najbolji igrač utakmice Dražen Piličić „poteže“ iz koraka s vrha šesnaesterca, a Radočaj samo pogledom prati loptu koja završava iz njegovih leđa.

U 41. Ivanović radi dar mar u domaćoj obrani, Miculinić ga ruši, Bogičević pokazuje na bijelu točku, a Juričić poravnava. Da se na odmor ne ode u poravnanju pobrinuo se Načinović koji nesmotreno u svom šesnaestercu „napucava“ loptom sebe u ruku, pa Bogičević ponovno pokazuje na „kreč“, ovaj put na suprotnoj strani.

Nemilosrdan je bio Miculinić. Pitanje pobjednika rješava pomoćni sudac Bajun koji u 55. minuti ne signalizira očito zaleđe Pilčića, na dodavanje Linića, nakon čega domaći napadač po drugi put večeras trese Radočajevu mrežu.

No, tu nije bio njegov kraj jer u 84., na nekih 15 metara, odlično prima na prsa jedan odbijanac nakon kornera i loptu šalje u nebranjeni dio mreže. Točku na „i“ stavlja Golić, dvije minute prije kraja. On je u jednoj gužvi, sa 10-ak metara loptom pogodio nekog u gostujućoj obrani, a ona je okončala ispod same  grede.

 

ČAVLE – Stadion Mavrinci – Gledatelja: 150

 

GROBNIČAN-RUDAR 5:1

Strijelci: 1:0 Pilčić 7′, 1:1 Juričić 41′-11m, 2:1 Miculinić 44′-11m, 3:1 Pilčić 55′, 4:1 Pilčić 84′, 5:1 Golić 88′

 

GROBNIČAN: Herman, Jovanović, Golić, Vukelić M., Miculinić, Pilčić, Conjar, Miškulin (85-Fućak), Juničić (74-Brdar), Sobotinčić, Linić (82-Cvjetković)

RUDAR: Radočaj V., Božičević, Načinović, Škopac, Čudić (60-Alić), Juričić, Stepčić, Licul, Ivanović (85-Miletić), Maksenčuk, Mehić

Updated: 09/04/2016 — 19:53