Rudar sa samo pet seniora pobijedio u Vrsaru

Strijelac Ervin Čudić

Direktor omladinskog pogona NK Rudar, Mauricio Kožljan, svojedobno je, pola u šali, pola u zbilji, rekao da bi Vilićevi juniori Rudara komotno mogli igrati Prvu ŽNL. Ako je suditi prema današnjoj prezentaciji u Vrsaru gdje je tamošnji član prvog županijskog ranga izbačen iz Kupa, iako je u dresu Rudara igralo samo pet seniora, Kožljan nije bio daleko od istine.

Vrsar je bio opasniji u prvom dijelu, barem ako je brojiti prigode u kojima je bilo 2:0, ali udarac Biondića obranio je Radočaj, a Jakovčić je loše reagirao na jedan centaršut u izglednoj situaciji.

U 48. minuti Čudić krade loptu na vrhu šesnaesterca, ali njegov udarac odlazi pored gola, a sedam minuta kasnije Kresovljakov dobar centaršut Biondić s tri metra glavom šalje pored gola.

Pršurić je zaprijetio u 62., ali je Blažina obranio udarac, a u 70. minuti Ivanović je asistent, a volej Ervina Čudića odsjeda u rašljama Gržentića za 0:1. Do kraja susreta bilo je nekoliko udaraca „izvana“ od strane domaćina, ali ono malo što ih je išlo u okvir, „zagrlio“ je Blažina.


VRSAR – Mjesno igralište

Gledatelja: 50

Sudac: Zoran Mijatović (Pula)

OSMINA FINALA KUPA ISTRE

VRSAR-RUDAR 0:1

Strijelci: 0:1 Čudić 70′

VRSAR: Mišić (46-Gržentić), Zdrilić (62-Refiki), Bonaca, Kresovljak, Biondić, Gjumić, Palinkaš (62-Dekleva), Jakovčić (75-Bjelić), Ružić, Legović (80-Knapić), Pršurić

RUDAR: Radočaj V. (46-Blažina), Božičević, Čudić, Černjul E. (64-Peršić), Stepčić, Knapić, Licul, Miletić (46-Batelić), Ivanović (75-Belušić), Mehić, Lazarić

Updated: 06/04/2016 — 19:08