MŽNL NS RIJEKA: Sa Lošinja kući pjevajući, sa bodom u džepu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stefano Ljubešić u objektivu Bojana Purića

Lijepo vrijeme, ali dosta loš teren i malobrojni gledatelji dočekali su aktere današnjeg susreta nakon kojeg su se bodu više radovali gosti koji su tako ispunili svoj cilj, ostali su treću uzastopnu utakmicu neporaženi i tako ulovili priključak sa ostankom davljenika.

Nakon kraćeg ispitivanja snaga, Lošinj je preuzeo inicijativu i počeo graditi napade, no sve bi to zapinjalo kada je trebalo uputiti završno dodavanje. Gostima su tako preostali samo pokušaji iz protunapada, najbliži nečem konkretnom bio je Ervin Čudić u 14. minuti, no opalio je, nakon asistencije Juričića, preko gola.

U drugom dijelu, krenuo je val domaćih napada – kako nogometni zaljubljenici vole reći, gol je visio u zraku. U nekoliko navrata Robert Brdar tukao je isprve, no sve njegove udarce odbili su što braniči, što vratar Vozila.

Još je u 81. minuti pokušao Boško Babić s ruba kaznenog prostora, no promašio je vrata. Od gostiju tek je ponešto pokušavao Stefano Ljubešić, no njegovi udarci bili su više za statistiku nego stvarna prijetnja vrataru Radmanu.


MALI LOŠINJ – Igralište Čikat

Gledatelja: 80

Sudac: I. Rajko (Poreč). Pomoćnici: Mijatović i Radovan.

 

LOŠINJ – RUDAR 0:0

LOŠINJ: Radman, Malinić, Inić, Jusufi, Viskić (od 62. Mance), Jergović, Kauzlarić (od 82. Magazin), Gršković, Blašković (od 46. Cianci), Brdar, Babić.

RUDAR: Vozila, Stepčić, Licul, Načinović, Jajčević, Mehić, Maksenčuk, Čudić (od 90. Alić), Juričić, Ljubešić (od 85. Matulja).

 

Updated: 07/11/2015 — 19:33