MŽNL NS RIJEKA: Mehić direktno iz kornera donio zlata vrijednu pobjedu !

Almir Mehić – strijelac jedinog pogotka, iz kornera

Ono što su izgubili u Funtani, nogometaši Rudara dobili su danas. Iako su tijekom cijelog susreta bili bolji protivnik od gostiju, pogodak su postigli tek u četvrtoj minuti nadoknade.

Prva prijetnja gostujućem golu dogodila se u 28. minuti kada Čudić centrira s desne strane, a Juričić sa pet metara ne uspijeva zahvatiti loptu prema želji pa mreže miruje.

U nastavku je Rudar jače pritisnuo, a veoma raspoloženi Čudić imao je dvije prigode, dok je Stepčić jednu poslao tik pored vratnice. I onda je stigla ta, za goste kobna, četvrta minuta nadoknade. Almir Mehić je izveo korner i loptu direktno poslao u gol, na delirij domaćina.

No, uslijedile su ružne slike zbog kojih delegat najavljuje dodatno izvješće, a koje se odnosi na udaranje glavnog suca od strane mnoštva gostujućih igrača. Zbog prošlosti, postalo je „moderno“ za svaki poraz od Rudara kriviti suce. Bilo kako bilo, razbijeni inventar na gradskom stadionu u Labinu više govori o Kircima negoli o sucima.


LABIN

Gradski stadion – 100

Sudac: Dalibor ŠUŠNJAR (Klana)

 

RUDAR – CRIKVENICA 1:0

Strijelac: 1:0 Mehić 90+. min

RUDAR: Vozila, Načinović, Jajčević, Mehić, Čudić, Juričić, Licul, Hoxha, Škopac, Stepčić, Alić (od 46. Ljubešić)

CRIKVENICA: Srok, Mazzarolli, Mijolović (od 66. Gašparović), Murica, Smojver, Talić, Xheladini (od 52. Zubčić), Butorac, Njegovan (od 87. Fazlji K.), Kuna, Imamović

Updated: 31/10/2015 — 18:44