Prva pobjeda na krilima Vozile, Stepčića i Matulje

Nogometaši Rudara su u petom kolu upisali prve golove i bodove. Za njih su najzaslužniji vratari; domaći Sanjin Vozila koji je imao sjajan dan te gostujući koji pamti i bolje.

Rudar je poveo veoma rano. Antonio Stepčić je uputio udarac sa ruba šesnaesterca, a gostujući vratar nespretno reagirao i lopta je završila u mreži. Sedam minuta kasnije Stepčić gađa gredu nakon neopreznosti Uzelca.

Nakon toga slijedi dominacija gostiju koji triput prijete iz šesnaesterca, ali Sanjin Vozila brani udarce Bojića, Bešića i Fabijančića. U 42. minuti Matulja prolazi po desnoj strani, a njegov ubačaj Leo Pjevović, slučajno šalje u svoju mrežu za 2:0.

U drugom dijelu gledatelji su vidjeli i treći pogodak, a postigao ga je Sanjin Matulja na asistenciju Škopca, ponovno uz malu pomoć danas neraspoloženog Melona. Do kraja utakmice vrijedi zabilježiti fantastični „slobodnjak“ Bojića u 87. minuti i još bolju obranu Sanjina Vozile.


LABIN

Gradski stadion

Gledatelja: 100

Sudac: Kristijan Radovan (Rovinjsko Selo)

 

RUDAR – BUJE 3:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Stepčić 6′, 2:0 Pjevović (ag) 43′, 3:0 Matulja 58′

 

RUDAR: Vozila, Bucul, Jajčević, Mehić, Čudić (od 78. Maksenčuk), Ljubešić (od 87. Batelić), Licul, Škopac, Stepčić, Matulja (od 71. Alić), Lazarić

BUJE: Melon, Bešić, Fabijančić, Jugovac, Uzelac, Pjevović, Čavarović, Bojić, Uran, Bašić, Risonjić

Updated: 19/09/2015 — 20:26