Na Bahalinu upisan četvrti uzastopni poraz seniora

Igor Juričić i Carlo Škopac

Lošu nogometnu predstavu, koja je protekla uglavnom u preskakanju igre, uprizorili su Novljani i Labinjani. No, treba reći da su domaći bilo odlučniji i čvršći u kontaktu, te su više nego zasluženo došli do nova tri boda.

Početno ispitivanje snaga trajalo je 15-ak minuta, a onda su domaći malo stisnuli i došli do minimalne prednosti. Najprije su prijetili iz nekoliko udaraca iz kuta, da bi u 25. minuti Tomić iskoristio smušenost zadnje linije Rudara, „podvalio“ za Tonia Petrinovića, a ovaj rutinski poslao loptu u Vozilinu mrežu.

U nastavku gosti prvi prijete u 50. kad Torbarina krajnjim naporom nogom izbija udarac Alića, koga je odlično poslužio Ljubešić, da bi u 54. Lenac odlično uposlio Andreja Petrinovića, a ovaj ciljao pored okvira gola.

Odluka je pala pet minuta prije zadnjeg Veggianovog zvižduka, Rubčić je ubacio iz skraćenog kornera sa 18 metara, s desne strane, a Brusić sve nadvisio u skoku i matirao nemoćnog Vozilu.


NOVI VINODOLSKI

Stadion Bahalin

Gledatelja: 200

Suci: Sandro Veggian (Rovinj), Kristijan Radovan (Rovinjsko Selo) i Zoran Janković (Rijeka)

 

VINODOL – RUDAR 2:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Petrinović T. 25′, 2:0 Brusić 85′

VINODOL: Torbarina, Radetić, Lenac, Brusić, Petrinović A., Filipović (od 88. Tonković), Salvatore (od 46. Perušić), Mataija (od 80. Šmit), Tomić, Rubčić, Petrinović T.

RUDAR: Vozila, Jajčević, Mehić, Cuculić (od 60. Maksenčuk), Ljubešić (od 66. Batelić), Licul, Hoxha, Škopac, Stepčić, Alić, Lazarić (od 82. Peršić)

Updated: 15/09/2015 — 19:11