Poraz u Nedešćini, drugo poluvrijeme za zaborav

černjul u prodoruKvalitetno rastrčavanje po ugodnom vremenu i travnjaku odradili su danas nogometaši Rudara i Jedinstva Omladinac. Nedešćani su zasluženo minimalno pobijedili, a Labinjani su bili znatno bolji prije izmjena, u prvih 45 minuta.

U današnjoj utakmici nedostajali su im Čudić, Ljubešić, Načinović, Radočaj A., Jašarević i Edis Kurtić, svi redom prvotimci dok u domaćem sastavu nije bilo Damira Kurtića. Rudar je poveo u 19. minuti kada je Juričić proigrao na lijevoj strani Haria Alića koji je nesebično paralelnom loptom asistirao Antonu Biliću kojem je preostalo samo da se upiše u listu strijelaca.

Dominacija „zelenih“ se nastavila, a na 2:0 su vodstvo povećali kada je Carlo Škopac primirio jednu loptu Juričića i od grede je poslao u mrežu u 31. minuti. Dvije minute kasnije Juričić s 30 metara topovskim udarcem gađa gredu, a gosti u posljednjih pet minuta imaju dvije prigode, ali Vozila brani udarac Frankovića dok je Dino Černjul loptu glavom poslao preko gola. U posljednjim trenucima susreta Božičević je bio u sjajnoj situaciji, ali nije malo iskosa sa pet metara pogodio za 3:0.

U nastavku je nestala gostujuća dominacija, a čim su Nedešćani uspostavili ravnotežu, Robi Černjul je iz gužve zabio za smanjenje rezultata. Dvije minute kasnije Ružić pogađa iz blizine za poravnanje, a Franković glavom u 67. minuti donosi Jedinstvu Omladinac potpuni preokret. Jedinu prigodu u drugom dijelu Rudara promašio je Amidžić u 48. minuti kada mu lob udarac završava tik preko grede gola domaćih.


NEDEŠĆINA-Mjesno igralište

Gledatelja: 50

Sudac: Elvis Brečević (Labin)

 

Jedinstvo Omladinac-Rudar 3:2 (0:2)

Strijelci: 0:1 Bilić 19′, 0:2 Škopac 31′, 1:2 Černjul R. 59′, 2:2 Ružić 61′, 3:2 Franković 67′

 

JEDINSTVO OMLADINAC: Šumberac A., Černjul R., Stepčić, Ružić, Martinčić, Černjul D., Klapčić, Šumberac V., Belo, Franković, Černjul A.

Još su igrali: Načinović A., Načinović D., Bugarin, Peršić, Knapić

RUDAR: Vozila, Barišić, Licul, Hoxha, Škopac, Alić, Božičević, Juričić, Cuculić, Bilić, Mehić

Još su igrali: Blažina, Bucul, Amidžić, Stepčić A.

Updated: 11/08/2015 — 21:18