Juniori Rudara remizirali sa Potpićnom

20150809_201701Zanimljivu utakmicu, s dva različita poluvremena, odigrali su večeras u Dumbrovi seniori Potpićna i juniori labinskog Rudara. Prvi dio pripao je domaćinu, a drugi gostima.

Potpićanci su na krilima Kevena i Patrika Drndića, kao i Hodžića te Braušića gospodarili terenom u prvih pola sata, ali su gosti mogli povesti u 20. minuti kada Kovačević u šesnaestercu ruši agilnog Miletića, a sudac Osmić dosuđuje jedanaesterac. Vedran Pamić pročitao je udarac Batelića te loptu odbio u korner.

Šest minuta kasnije snažan Hodžićev udarac odbija Blažina, a Toni Braušić iz prvog udarca gađa vratnicu, a iz drugog mrežu za 1:0. Do predaha su Potpićanci imali još nekoliko udaraca iz daljine, ali je sve neutralizirao Paulo Blažina.

Ubrzo nakon što se krenulo u drugi dio, jedan oštar centaršut Patrika Drndića u gol spretno „sprema“ glavom Matteo Celić za 2:0 i tada se činilo kako bi gosti mogli psihološki pasti.

Vilić

Trener Ljubomir Vilić može biti zadovoljan predstavom svojih nogometaša

No, to se nije dogodilo, već su podignuli ritam kojeg domaći nikako nisu mogli pratiti, a Hari Alić je dva svoja sjajna prodora okončao pogocima za poravnanje. Nedugo nakon drugog je i zatresao vratnicu. U 75. minuti juniore Rudara u vodstvo dovodi Erik Černjul, ali je u posljednjim sekundama susreta Admir Hodžić postavio konačnih 3:3.


Potpićan – igralište Dumbrova

Sudac: Zehro Osmić /Labin/

Gledatelja: 70

 

POTPIĆAN-RUDAR juniori 3:3 (1:0)

Strijelci: 1:0 Braušić 26′, 2:0 Celić 51′, 2:1 Alić 61′, 2:2 Alić 65′, 2:3 Černjul E. 75′, 3:3 Hodžić 90′

 

POTPIĆAN: Pamić, Kovačević, Fable, Ivančić, Celić, Braušić, Bojkić, Drndić K., Drndić P., Hodžić, Jakačić
Još su igrali: Juran, Lazarić I., Rupena, Marčac

RUDAR juniori: Blažina, Višković, Bucul, Batelić, Glavičić, Peršić, Lazarić, Černjul E., Miletić, Maksenčuk, Načinović T.
Još su igrali: Alić, Džekić

Updated: 09/08/2015 — 22:33