Protekli tjedan je obilježio turnir u Makarskoj

Protekli tjedan je obilježio  turnir u Makarskoj na kojemu su sudjelovale ekipe U9, U11 i U13. Osim njih, aktivne su za vikend bile još samo ekipe Juniora i Kadeta koje su u Labinu dočekale vršnjake NK Orijent 1919. Riječani su u obje konkurencije bili bolji i pobjedili identičnim rezultatom 3:1. Jedini strijelci za naše momčadi bili su Ardalić za kadete, odnosno Krištofić za juniore. Treba napomenuti da juniorska momčad u srijedu, 04.10. igra ½ F Kupa NSŽI u Puli , a za protivnika ima ekipu Uljanika koju su nedavno pobjedili u prvenstvu 1.NL NS Rijeka.

Turnir u Makarskoj

Selekcije U9, U11 i U13 su se u nedjelju navečer, vratili sa dječijeg nogometnog turnira u Makarskoj gdje su ostvarili solidne  rezultate. Selekcijama U9 i U11 falila je jedna pobjeda da prođu skupine, odnosno u 1/8F.  Veseli nas šta su pokazali da se mogu nositi i sa klubovima kao što je HŠK Zrinjski, Vukovar 1911, Sarajevo, Adriatic…Sve u svemu jedno veliko iskustvo i podstrek za daljnji rad i razvoj u nastavku natjecateljske sezone …Bravo Rudari!                                                             

Selekcija U13 je suvereno prošla grupu u kojem su jos bile ekipe Adriatica, Academica Sarajevo i HNK Osijek. Pobjedama nad FC Academica Sarajevo (4:1) i NK Adriatic Split (1:0) naša momčad je prije zadnjega kola u grupnoj fazi, osigurala 1/8F, te je utakmica protiv NK Osijek bila za prestiž. Već pomalo umorni, igrači U13 nisu bili na potrebnoj energetskoj razini pa je prvoligaš iz Osijeka bio kvalitetniji i pobjedio rezultatom 2:0. U osmini finala protiv FK Stari Aerodrom (prvaci Crne Gore), naši su dečki gubili na poluvremenu 2:0, a drugo su krenuli puno hrabrije i odlučnije, te uspjeli preko Orlića smanjiti rezultat, no više od toga nisu mogli. Svakako treba dodati da je par igrača U13 pokosila temperatura i to pred samu utakmicu sa Starim Aerodromom, ali su svejedno pokazali karakter, borbu i želju koja nažalost na kraju nije bila dovoljna za prolaz u 1/4F. Sve u svemu predivna 4 dana su iza nas. Ovom se prilikom  zahvaljujemo HNK Zmaj Makarska na gostoprimstvu i poručujemo im, vidimo se sljedeće godine ‼️

Updated: 03/10/2023 — 20:14