Remi u Rovinju

Kovari su danas zaslužili pobijediti u Rovinju s obzirom na broj izglednih prilika koje su stvorili. Osim “blackouta” na početku 2.poluvremena i zaostatka od dva zgoditka, Kovari mogu žaliti za pobjedom. U prvom poluvremenu stopostotne prilike nisu iskoristili Juričić, Salihović koji je drugu za redom utakmicu bio strijelac, te Halilčević. Kao šta smo naveli, loš ulazak u 2 poluvrijeme, koštao je naše dečke zaostatkom od dva razlike i treba priznati da su Rovinježi mogli postići i koji gol više, te vjerojatno riješiti utakmicu. No, na sreću nisu. Trenutak preokreta na terenu, desio se odličnim potezom Vedrana Kovačevića koji u 64. miti u igru uvodi Stepčića i Vidasa. S jedne strane je  Stepčić zagospodario sredinom terena, te filigranski točnim i pravovremenim odigravanjima upošljavao naše napadače, a sa druge strane “novi” napadač Kovara, Vidas dva puta u tri minute trese mrežu nemoćnog vratara Starčića. Mogli su Kovari do pobjede  da su pri kraju utakmice, najprije Salihović, a potom  i Krištofić bili precizniji. Uglavnom, važan bod kao podstrek za nadolazeću prvenstvenu utakmici koja je na rasporedu u subotu, 14. listopada kada na Gradskom stadionu, Kovari dočekuju vrlo nezgodnu momčad iz Senja, NK Nehaj. Utakmica  započinje u 15:30 sati.

3. HNL – Zapad

NK ROVINJ – NK RUDAR 3:3 (1:1)

Igralište Valbruna. Gledatelja: 150

Sudac: Mario Prpić (Rijeka)

Strijelci: 0:1 Salihović (37′), 1:1 Paulinić (39′), 2:1 Herak (52′), 3:1 Paulinić (56′), 3:2 Vidas (72′), 3:3 Vidas (75′)

Žuti kartoni: Perković, Paulinić, Starčić (Rovinj),

  De Oliveira, Bilić, Salihović, Vidas, Načinović (Rudar)

Crveni karton: M.Načinović (Rudar, 90+1′, drugi žuti)

NK ROVINJ: Starčić, Butući, Buljević (46′ Acquavita), Perković (89′ Šerifović), Matošević, Herak, Pinčan, Tošić (79′ Lazarić), Paulinić (79′ Kazalac), Peev, Bernobić.

NK RUDAR: Blažina, A.Načinović, Božičević, Salihović (88′ Krištofić), Juričić (90+2′ Licul), Bilić, Halilčević (64′ Vidas), Kurtić, M. Načinović, Hrvat, De Oliveira (64′ Stepčić).

Updated: 07/10/2023 — 23:21