Remi na Viškovu

Kovari su se sa Viškova vratili sa bodom. Vrlo važan bod, prvenstveno za samopouzdanje naših dečki koji su bili ravnopravan protivnik i dva puta stizali vodstvo domaćina. Zabrinjavaju dvije povrede na utakmici, Dadića i Mosesa kojima slijedi kontrolni pregledi pa će se znati nešto više o težini njihovih povreda. Inače, prava prvenstvena utakmica, žustra i borbena. Prvo poluvrijeme bez golova, sa nekoliko vrlo dobrih šansi na obje strane, ali i odličnih obrana Blažine i Legca. Prvi su poveli Halubajci, i to u 58 minuti nakon što je Dedić direktno iz kornera iznenadio Blažinu. Naši dečki su vrlo brzo odgovorili, odnosno  izjednačili, nakon odlično podvaljene lopte najmlađeg igrača na utakmici, Salihovića, Juričić lobom,  posprema loptu iza leđa vrlo dobrog Legca, za izjednačenje 1:1. Nakon gola se igralo ravnopravno, a onda domaćini ponovno vode preko Kučinića da bi samo minutu kasnije, ponovno Juričić,  eurogolom postavioa konačan i vjerojatno najrealniji rezultat utakmice, 2:2. Slijedeće kolo koje se igra u subotu, 30.09.,naši dečki dočekuju trećeplasiranu lige, momčad Vinodola. Utakmica na Gradskom stadionu započinje u 16:00 sati.

3. HNL – Zapad

NK HALUBJAN – NK RUDAR  2:2 (0:0)

Viškovo-Igralište Brnasi. Gledatelja: 50

Sudac: Goran Krneta (Umag), Pomoćnici: Milan Kukuljan (Podkilavac) i Paolo Jakovašić (Opatija)

Strijelci: 1:0 Dedić (58), 1:1 Juričić (64), 2:1 Kučinić (77), 2:2 Juričić (78)

Žuti kartoni: Bilić, Juričić, Vidas (Rudar)

NK HALUBJAN: Legac, Hunčak, Valenčić (65 Kučinić), Weitzer, Šimić, Mikulica, Dedić, Klapan, Jurković (46 Paškvan), Kovačević, Šarković (79 Pučić)

NK RUDAR: Blažina, Načinović, Božičević, Salihović, Juričić, Bilić, Halilčević (54 Vidas), Dadić (82 Hrvat), Karić, Kurtić, Biljuh (68 Bernard Moses)

Updated: 23/09/2023 — 23:05