Poraz od Zagore

Danas je seniorska momčad izgubila utakmicu 1/32F SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa od NK Zagora Unešić,  rezultatom 3:2. Gosti su iznimno motivirano i angažirano ušli u ovaj susret, bodreni tijekom cijelog susreta 70-tak  svojih vjernih navijača. Laganu inicijativu gostiju ubrzo je okrunio  Mrčela koji je odlično reagirao na centaršut sa desne strane nekadašnjeg igrača Hajduka, Drage Gabrića za 1:0  Zagore. Gosti i dalje prijete pa u 29 minuti dolaze na plus dva. Nakon centaršuta sa lijeve strane Danolića,  Krajina povisuju rezultat na 2:0. Nakon minusa od dva gola, naši se dečki nisu dali obeshrabriti pa je tako Alves De Oliveira Jo u 31 minuti solo prodorom smanjio rezultat na  1:2. S tim se rezultatom otišlo na odmor. Drugo poluvrijeme su naši dečki bolje otvorili. Najprije je matnu situaciju imao mladi Salihović, ali je sa desetak metara pucao ravno u golmana Lukača da bi Juričić u slijedećem napadu topovskim udarcem sa 25 metara, gotovo rasparao mrežu, već spomenutog golmana gostiju za 2:2 i veliko veselje navijača Kovara. Naši dečki su u tom periodu u potpunosti dominirali. Nakon toga, igralo se obostrano opreznije, da bi u 65 minuti udarac Krajine završio u bloku Kovara, a iz odbijanca i  gužve,  najbolje se snašao Blažević koji glavom postiže gol iz blizine i ispostavilo se kasnije, postavlja konačan rezultat ove vrlo dinamične i zanimljive utakmice. 

Gradski stadion u Labinu / NK RUDAR  – NK ZAGORA  2:3 ( 0:2 ) / Gledatelja: 200

Glavni sudac: Davor Ješić (Sisak), Pomoćni suci: Nikola Kamenarić (Sv.Ivan Zelina), Hrvoje Vitković (Sisak), 4.sudac : Marino Majstorović (Split), Delegat: Ivan Smokrović (Rijeka)

Strijelci: 0:1 Mrčela 15 ’, 0:2 Krajina 29’ , 1:2 De Oliveira 31’,  2:2 Juričić 57’, 2:3 Blažević 65 ’

NK RUDAR Labin: Blažina, T.Mohorović (od 46’ Božičević), Kurtić, A. Načinović, Dadić (od 72’ Movrić),, Bilić, M. Načinović (od 61’ Krištofić), Karić (od 78’ Stepčić), Juričić, Jo, Halilčević (od 46’ Salihović)

NK ZAGORA Unešić: Lukač, Šupe, Abramović, Blažević(od 83’ Tarabarić) , Maretić (od 73’ Barada) , Zeljković, Ravlić, Danolić, Mrčela, Gabrić (od 90’ Rodić), Krajina.

Updated: 19/08/2023 — 21:11