Pobjeda protiv Drage

Sinoć je na Gradskom stadionu u Labinu, seniorska momčad odigrala još jednu, četvrtu pripremnu utakmicu za novu sezonu, a za protivnika je imala nogometaše NK Drage iz Mošćeničke Drage. Pred početak utakmice mala svečanost.  Naš klub se već sada bivšem Kovaru Toniu Rudanu, prigodnim poklonom, dresom, zahvalio za sve ove godine provedene u našem klubu, a dobio je i zasluženi pljesak okupljenih navijača i „špalir“ bivših suigrača. Toni je i na samom početku utakmice pokazao koliko je brz i prodoran. Pobjegao je  našoj obrani i zabio za 0:1. Dražani su se dobro držali 1.poluvrijeme, ali je u 39. minuti Dadić ipak, anulirao Tonia, te se rezultatom 1:1 otišlo na odmor. Od samog početka 2.poluvremena naši dečki su bili agilniji, aktivniji, te su svarali šanse, a posebno preko, možemo slobodno reći pojačanja, Mosesa Bernarda. Moses je uz izboren jedanaesterac ( nije ga iskoristio Juričić), asistirao Juričiću za 2:1, a i sam zabio za 3:1, da bi konačan rezultat postigao Valentino Stepčić. Slijedeću pripemnu utakmicu, svojevrsnu generalku, naši nogometaši igraju u subotu, 26.08.2023.g. na Viškovu, a za protivnika imaju momčad NK Halubjan.

Labin – Gradski stadion                                                                                                       NK RUDAR  – NK DRAGA  4:1 ( 1:1 )

Glavni sudac: E. Brečević (Labin), Pomočni suci: D.Gubeljić i A. Bečirović (Labin)

Strijelci: 0:1 Rudan T. 3′, 1:1 Dadić 39′, 2:1 Juričić 61′, 3:1 Moses 73′, 4:1 Stepčić 84′

NK RUDAR Labin : Blažina, Mohorović T., Dadić, Načinović A., Kurtić, Bilić, Stepčić, Salihović, Moses, Juričić, Halilčević

Još su igrali: Bašić, Božičević, Vidas, Krištofić

NK DRAGA: Milić, Sinožić, Kaligarić, Kinkela, Šop, Kurti K., Kurti Đ., Hajdaraj, Frolja, Rudan T., Rubinić

Još su igrali: Krnjatić, Bradičić, Antolović

Updated: 23/08/2023 — 13:07