Potpisana međusobna suradnja NK Rudar Labin i NK Rabac

Jučer je u prostorijama našega kluba i službeno potpisana suradnja između NK Rudar i NK Rabac. Dugogodišnju, izrazito kvalitetnu međusobnu suradnju ova dva kluba, potpisali su g. Sandi Dobrić, predsjednik Rudara i g. Đanluka Miletić, predsjednik Rapca.

Zahvajujem se Đanluki i NK Rapcu na suradnji u ovih godinu dana, a koja je evo sada i službeno zaključena, ugovorom. Ono što sam zagovarao od prvog dana je upravo taj smjer gdje je realno i normalno da je Rudar vrh piramide Labinštine, s tim da trebamo gledati i ostale klubove kako da im se pomogne oko igračkog kadra, a da u Rudaru, kažem opet, u budućnosti  igraju najbolji seniorski igrači sa Labinštine, ali i najbolji, najtalentiraniji igrači omladinskih pogona sa Labinskog područja – g. Dobrić.

Zadovoljstvo nam je potpisati ugovor o suradnji sa NK Rudarom baš u godini kada slavimo 60 godina od osnutka kluba. Mnoštvo nogometaša iz Rapca nosilo je zeleni dres Rudara u tom periodu pa tako i danas preko 40 igrača izašlih iz našeg omladinskog pogona nastupa za sve selekcije Kovara. Ovim ugovorom su formalizirani odnosi između dva kluba na obostrano zadovoljstvo. Suradnja je i do sada bila vrlo dobra, a od dolaska nove garniture u upravu Rudara na čelu sa Sandijem Dobrićem, podigla se na par nivoa više. Rudar je pružio ruku suradnje koju smo prihvatili, jer smo zagovornici dobrih međuklupskih odnosa na području Labinštine i napretku nogometa. Godinama se priča o piramidi Labinskog nogometa pa je ovaj ugovor možda početak jedne lijepe nogometne priče koju će znati prepoznati i ostali klubovi sa Labinštine. Samo međusobnom suradnjom i razgovorom svih dobronamjernih sportskih djelatnika možemo svi zajedno dignuti nivo nogometa na razinu više,a prije svega privući što više djece u sport, jer oni su u cijeloj ovoj priči najbitniji – g. Miletić.

Updated: 19/07/2023 — 10:22