Sandi Dobrić novi je predsjednik NK Rudar Trans Euro

Večeras je u fitness dvorani Sportskog centra Franko Mileta održana izvanredna Izborna Skupština najvećeg sportskog kluba na Labinštini, NK Rudar Trans Euro. 

Ono što je bilo poznato već neko vrijeme, danas se u 35-minutnoj Skupštini jednoglasno i potvrdilo, a to je ime novog predsjednika – biti će najmanje do rujna 2023. godine Sandi Dobrić, bivši nogometaš Rudara, Istre 1961 i Rijeke.

Također, službeno su jednoglasno usvojene ostale točke dnevnog reda kao što su usvajanje zapisnika s redovne Skupštine od 21.12.2020. godine, te financijsko izvješće za 2021. godinu i financijski plan za 2022. godine.

Na samom početku je održana minuta šutnje za prerano preminulog predsjednika Zalihića, kojem se i novi predsjednik Dobrić zahvalio u govoru na tome što ga je pozvao u Odbor za hitnost NK Rudar Trans Euro. Uz Dobrića, u novom sazivu tog tijela će biti Igor Munjas, Nenad Boršić, Igor Šarin i Nedjeljko Josipović.

Osim preminulog Zalihića, u tom tijelu više nema Mauricija Kožljana, a u Izvršni odbor, uz Šarina, ušao je još jedan Igor, bivši kapetan kluba, Juričić. U inauguracijskom govoru Dobrić je naglasio kako će potencirati daljnji kvalitetni rad s djecom te posebno istaknuo kako će pokušati ostvariti veću suradnju s nogometnim klubovima na Labinštini.

Uz Dobrića, riječ su uzeli još i Darko Raić Sudar, predsjednik NSŽI-a, Valter Glavičić, gradonačelnik Labina i Đanluka Miletić, predsjednik Sportske zajednice Grada Labina koji su svi unisono naglasili kako je Rudar trenutno na visokom financijskom i organizacijskom nivou te zaželjeli sreću novom predsjedniku da nastavi utabanim putem, uz neke svježe ideje.

Updated: 24/05/2022 — 22:54