NAJAVA SUSRETA PROTIV BUJA | Kurtić: “Idemo pokušati odigrati najbolje što možemo u ovom trenutku“

Nogometaši Rudar Trans Euro sutra, s početkom u 16:30, igraju prvenstveni ogled protiv Buja u istoimenom gradu, na terenu „preko puta benzinske“. Kovari imaju niz neporaženosti koji se sada proteže na četiri utakmice, ali iza njih je težak tjedan.

U ponedjeljak je preminuo predsjednik kluba, a koliko je sve to skupa ostavilo posljedice na igračima, pokazati će subota i susret u Bujama. Dosta znakovita je izjava Edisa Kurtića, kapetana kluba koji nije htio duljiti:

„Nemojte zamjeriti, ali davati izjavu za najavu subotnje utakmice djeluje mi baš bespredmetno. Ne znam ni što bih rekao. Znam da život treba nastaviti, ali misli su nam rasute i neću se uopće pretvarati da smo maksimalno fokusirani pred utakmicu u Bujama. Idemo pokušati odigrati najbolje što možemo u ovom trenutku“, rekao je kapetan Edis Kurtić tri dana nakon što su nogometaši Rudara Trans Euro s ovog svijeta otpratili predsjednika Remza Zalihića.

Što se samog odnosa snaga na terenu tiče, treba reći da Buježi imaju tri uzastopna poraza zaredom, ali da su imali i teške protivnike. S druge strane, 17 bodova koliko imaju na kontu daju im za pravo da rasterećeno dočekuju Labinjane. Dojam je da se pred susret šanse mogu poravnati na 50%-50%.

Utakmicu će suditi Zvonko Radić s Kastva, a Marko Cvijović i Dominik Salaj iz Rijeke će biti pomoćnici. Funkciju delegata susreta će izvršiti Davor Vukelić iz Crikvenice. NK Buje osiguravaju video prijenos sa svih domaćih utakmica, pa će tako biti i sutra, od 16:30.

Updated: 01/04/2022 — 9:57