Labinski trećeligaš doveo rabačkog kapetana, pripreme kreću 22. siječnja

NK Rudar Trans Euro je danas obznanio dolazak prvog igrača ove zime. Nakon što je u klub proteklih godina stigao određeni broj igrača za koje je teško utvrditi jesu li poziv Rudara zaslužili, ovog je tjedna dovršen dolazak braniča koji je na terenu pokazao da mu je u Zelenicama mjesto.

Mladen Božičević je nogometni izdanak kovarske škole nogometa, a sada 24-godišnji dolazi iz županijskog prvoligaškog Rapca. Pretenciozno bi bilo reći kako se Božičević „vratio kući“, jer je i u Rapcu odigrao punih šest godina te u labinsku svlačionicu dolazi kao kapetan Rapca.

No, isto tako je činjenica kako je Mladen od 2006. do 2016. nosio dres labinskog trećeligaša te je već tada iskazivao izrazite vrline u igri, ali i u ponašanju. Kovarima sada treba pojačanje u obrambenom dijelu, a na račun odličnih odnosa s Rapčanima, ovaj je transfer postao moguć u vrlo kratkom roku, nakon pristanka samog igrača.

Spomenimo i kako će Kovari pripreme započeti 22. siječnja na nogometnom terenu u Martinskom gdje će odraditi tri tjedna priprema, a dogovorene su i sve pripremne utakmice, sve u subote i sve u gostima. Prve dvije provjere trebale bi biti protiv juniora Rijeka pa Istre 1961, 29. siječnja te 05. veljače da bi sedam dana kasnije protivnik bio četvrtoligaš Veli Vrh.

Labinjani 19. veljače putuju kod trećeligaša Igora Pamića u Karlovac na pripremnu utakmicu, a sedam dana kasnije gostuju u Medulinu kod tamošnjeg lidera Četvrte NL NS Rijeka, što je i generalka pred početak prvenstva i dolaska Krka u Zelenice.

Updated: 15/01/2022 — 15:02