Trener Škerjanec nakon odlaska: “Rezultati nisu bili onakvi kakve sam ja očekivao, ali Labin će mi ostati u lijepom sjećanju!”

NK Rudar Trans Euro od sinoć nema trenera. Tim povodom porazgovarali smo s dosadašnjim trenerom Zoranom Škerjanecom, koji je objasnio jučerašnji dan ukratko:

„Odlučio sam da dam ostavku, vidio sam da neki igrači u momčadi ne mogu pratiti moje zahtjeve, a i rezultati nisu bili onakvi kakve sam ja očekivao, pretpostavljam i ostali. Nadam se da će se s novim trenerom dogoditi pozitivan šok“, rekao je gospodski Škerjanec, a onda se sjetio početka:

„Ovdje moram se i zahvaliti predsjedniku jer je na početku sezone, kad rezultati nisu bili dobri, stao iza mene, ali bilo je tu puno ljudi s kojima sam ugodno surađivao, od Josipovića i Batelića, Paliske, Milevoja…Svima zahvaljujem na ugodnoj suradnji.“

„Labin će mi ostati u lijepom sjećanju, bilo je jako lijepih i ugodnih trenutaka, ali kažem, nažalost, nismo uspjeli ostvariti rezultat kakav smo željeli. Sretno Labinjanima dalje u prvenstvu“, poručio je Zoran Škerjanec.

Updated: 08/12/2021 — 11:24