Sutra u Labinu gostuje Novigrad, ponovno osiguran i video prijenos

Sutra s početkom u 18 sati igra se novi istarski derbi. Četvrtoplasirani Novigrad stiže na Gradski stadion u Labin gdje ih dočekuju poljuljani Kovari. Labinjani su u subotu uvjerljivo poraženi od Grobničana, ali sutrašnjih 90 minuta imaju na raspolaganju da se iskupe.

I Grobničan i Novigrad su izrazito kvalitetne momčadi, ali dojam je kako je u subotu izostao kvalitetan odnos kod Labinjana koji, iako sigurno ‘načeti’ s preboljelim koronavirusom koji je i narušio trenažni proces, nisu izgledali kao da ‘umiru od želje’.

Jasno, loš dan se svakome može dogoditi, a da je to slučaj, ovog se puta nadaju labinski simpatizeri. S druge strane, Novigrađani ove godine na čelu sa sjajnim trenerom Srđanom Radonjićem igraju jedan od najljepših nogometa u ligi, a u momčadi imaju redom mlade igrače, prepune potencijala i željne dokazivanja.

Susret u Labinu se posredstvom tvrtke Sempre Qui, a zahvaljujući domaćinu, može gledati i na našem portalu, s početkom u 17:55. Po svemu sudeći, trebali bi vidjeti lijepu utakmicu, a posebno će biti zanimljivo vidjeti kako će Rudar Trans Euro nadomjestiti izostanak prvog strijelca Ivana Macana koji pauzira zbog žutih kartona.

Utakmicu koja započinje u 18 sati sudi Mateo Čalić iz Marčane, a pomoćnici će mu biti sumještanin Diego Biljuh te iskusni Vrsaran Hrvoje Mađarić. Ulogu delegatkinje će vršiti Katarina Radić iz Novog Vinodolskog.

Updated: 22/11/2021 — 22:00