Zahvaljujući suradnji Rudara Trans Euro i tvrtke Apolonia gledatelji se vraćaju na tribine u Labinu

Iako su prognoze po pitanju gledatelja u Labinu bile podosta pesimistične, sada je jasno kako će ipak biti sve rješeno na zadovoljstvo većine. Naime, zahvaljujući tvrtki Apolonia sa Štrmca, NK Rudar Trans Euro će posljednje četiri jesenske utakmice u Labinu, kao i kup susret protiv Istre 1961, igrati pred gledateljima.

Labinjani još uvijek smiju sanjati, možda i okršaj četvrtfinala SuperSport Kupa Hrvatske koji je na rasporedu 01. prosinca, ako izbace pulskog prvoligaša.

Za sve će četiri prvenstvene utakmice ulaznica ostati 20 kuna, samo će za kup susret ona iznositi 60 kuna na dan utakmice te 30 kuna u pretprodaji. Također, ponajviše za Puljane, dogovoreno je u klubu kako će se spoj ulaznica za Uljanik i Istru 1961 kombinirano moći kupiti po cijeni od 40 kuna.

Predsjednik NK Rudar Trans Euro Remzo Zalihić je kratko poručio: „Zaista smo dali sve od sebe da ovo rješimo na ovaj način, ali ja ovaj klub vodim kao tvrtku. Da se ponašam kao ovi što urlaju „što će ti 10 tisuća kuna više ili manje“, odavno bi bankrotirali. Drago mi je da je tvrtka Apolonia uskočila u ovaj plan te se nadam što većem broju gledatelja na stadionu.“

Updated: 05/10/2021 — 21:38