Rudar Trans Euro gostuje u Pazinu: “Po tradiciji, tamo nas čeka čvrst domaćin”

Nogometaši Rudara Trans Euro sutra putuju na gostovanje u Pazin. Tamo ih čeka osokoljeni domaćin koji je prije sedam dana pobijedio na Krku. Ipak, Labinjani ne trebaju sebe stavljati u ulogu ‘autsajdera’ jer je i iza njih jako dobar period.

Tri su pobjede iza njih u kojima nisu čak ni primili pogodak pa je jasno da optimizam raste u labinskim redovima. No, svima je dobro poznato, u Pazinu vrijede neka druga pravila.

„Pazinka je godinama, po tradiciji, čvrsta i tvrda momčad koja teško gubi. Mi dobro radimo, dečki naporno treniraju i odnose se prema treningu, utakmicama i protivnicima s maksimalno respekta što je počelo donositi rezultate. Dobro je što na gostovanje idemo lišeni ikakvog imperativa, ali bi svakako bilo lijepo donijeti bod ili sva tri s terena na kojem će sigurno mnogi posrnuti. Nadajmo se da ćemo biti sutra pravi i da to nećemo biti mi“, rekao je Mauricio Batelić, pomoćni trener Kovara.

Što se tiče raspoloživosti kadra, trener Škerjanec morao bi imati sve snage na korištenje, a to znači da za njega i stožer kreću ‘slatke brige’. S druge strane, Pazinjanima nedostaje nekoliko duže ozlijeđenih prvotimaca, ali i dalje imaju vrlo dobar kadar. Također, sigurno će bolji ‘skauting’ protivnika imati Pazinjani jer su Elvis Brajković i Emil Lazarić radili i u Zelenicama pa vrlo dobro poznaju sve mane i vrline pojedinih igrača Rudara Trans Euro.

Sve u svemu, apsolutno su sva tri ishoda moguća sutra u Pazinu. Utakmica započinje u 16 sati, a glavni arbitar susreta će biti Mateo Čalić iz Marčane. Diego Biljuh iz istog mjesta je prvi pomoćnik, a drugi Ivan Jakičić dolazi iz Poreča. Delegatkinja Katarina Radić dolazi iz Novog Vinodolskog.


Updated: 01/10/2021 — 17:41