VIDEO NAJAVA DERBIJA: “Respektiramo svaku ekipu, pa i Jadran, ali spremni smo, dobro radimo i ne bojimo se nikoga!”

Svaka se situacija može gledati iz više perspektiva pa i ova u labinskom trećeligašu. Iz jednog ugla konto bez bodova nakon dva kola je neočekivani problem, a s druge strane, nije vrlo teško pronaći razloge zbog kojih se dogodila „nula“ na ljestvici kraj Rudar Trans Euro nakon 180 minuta.

Stiže im snažni Jadran, momčad koja je poslala poruku svima u ligi „nokautiravši“ Krk s čak 5:0 na Velom Joži. No, ne treba zaboraviti da je sličan rezultat mogao biti i na Čavlima sedam dana ranije, ali su se uspjeli obraniti na krilima nešto lošije grobničke realizacije i vratara Pavlića pa su na kraju stigli i do troboda.

Labinjani susret dočekuju gotovo pa kompletni, registriran još uvijek nije samo Chase Van Wey, a svi ostali su zdravi i motivirani, barem ako je suditi prema treninzima ovog tjedna.

Jedan od iskusnijih, Valentino Stepčić je za RudarTV ispričao svoje dojmove vezane uz susret s Kostrenjanima, a onda i najavio derbi protiv Jadrana iskazavši respekt prema protivniku, ali i jasnu želju da trobod ostane u Labinu.

Zanimljivo, utakmicu sudi prvoligaški sudac. Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline dok će mu pomoćnici biti Dejan Vuković iz Zagreba te Nikola Kamenarić, također iz Sv. Ivana Zeline. Četvrti sudac je Marčanac Mateo Čalić, a delegat dolazi iz Rijeke, radi se o Rajku Planiniću. Utakmica započinje u 17:00, a prijenos je opet osiguran preko uživo video streaminga na portalu IstraSport.

Updated: 09/09/2021 — 8:35