Rudar rutinski u Funtani do finala Kupa Istre, dva gola Macana, dvije asistencije Juričića

Izrazito fer i korektna utakmica odigrala se danas u Funtani, u sklopu polufinala Kupa Istre. I da je Funtana bila maksimalno spremna i kompletna, Rudar bi bio favorit, a danas su domaći bili malo oslabljeni pa je utakmica bila jednosmjerna.

U osmoj minuti Ivan Macan na drugoj vratnici “zakucava” u gol centaršut Roberta Dadića koji je asistent i drugog gola, samo ovog puta je strijelac Adnan Hasanbegović. U drugom još dva pogotka Rudara, uz jednu vratnicu Macana.

Hasanbegović je u 48. poslao loptu za 18-godišnjeg Paola Juričića koji se majstorskim potezom oslobađa čuvara i još ljepše asistira za Macana koji povisuje na 0:3. Konačnih 0:4 postavio je Gabriel Golja, ponovno na asistenciju danas odličnog Juričića.


FUNTANA – Mjesno igralište – KUP ISTRE – POLUFINALE
SUDAC: Kristijan Radovan (Rovinjsko Selo) POMOĆNI SUCI: Sandi Orbanić (Žminj) i Dorijano Marić (Rovinj) DELEGAT: Stjepan Sinožić (Višnjan)

FUNTANA – RUDAR 0:4 (0:2)

Strijelci: 0:1 Macan 9′, 0:2 Hasanbegović 12′, 0:3 Macan 48′, 0:4 Golja 82′

FUNTANA: Milocani, Lukšić (22. Hanižar), Kovač, Šegon M., Šegon E. (65. Jakus), Sardelin, Matošević, Prenc (15. Popović), Ferenac, Banić V., Gjurchinoski A.

Trener: Vjekoslav Dorčić

RUDAR: Bulat (72. Basanić), Načinović, Urošević (57. Miškulin), Rudan (46. Juričić), Giljanović (72. Ivančić), Macan, Licul, Dadić (72. Krizmanić), Hasanbegović, Kurtić (57. Kovačević), Golić I. (57. Golja)

Trener: Zoran Peruško

Updated: 18/05/2021 — 20:33