Kovari bez 11 igrača odlaze put Hreljina, ali Juričić i Bulat poručuju: “Možemo do pobjede!”

Nogometaši Rudara sutra putuju na Hreljin na prvenstvenu utakmicu protiv Naprijeda koja započinje u 17:30 sati. Teško se sjetiti kad su posljednji put Kovari otišli na susret bez toliko igrača.

Za sutra sigurno neće biti braće Golić zbog ozljeda, a ozbiljne udarce su zadobili i Urošević te Rudan. Osim njih, neće biti ni Golje koji je tek izašao iz samoizolacije ni Stepčića koji je trenutno „u njoj“ te Načinovića i Bembića koje sprječavaju poslovne obaveze. Leon Petrović je imao lakši operativni zahvat, a Tino Licul ima kartone. Krizmanić se davno opravdao za ovaj vikend zbog obiteljskih razloga.

Peruško će tako morati složiti momčad bez točno 11 igrača koji se prije svake utakmice smiju nadati da su u prvih 11, odnosno nitko od njih nije „igrač za širinu kadra“. No, Labinjani se ne predaju, kaže nam to i sve bolji junior Paolo Juričić.

„Utakmica protiv Crikvenice bila je derbi, drago mi je da sam dobio prigodu i da smo na kraju nagrađeni bodom”, rekao je Juričić, između ostalog, za RudarTV, a vratar Marino Bulat bio je sjajan protiv Buja u Kupu Istre, ali nije htio previše o toj utakmici:

“Ovog puta sam se ja možda istaknuo, ali prolaz je zasluga cijele momčadi. Idemo se okrenuti utakmici protiv Naprijeda i pokušati pobijediti”, rekao je Bulat, a obojica su istaknuli kako vjeruju da će, tko god izađe na teren u dresu Rudara, dati svoj maksimum.

Sudac utakmice je Petar Jerbić iz Velike Gorice, a Dario Pranjić iz Dugog Sela i Filip Krznarić iz Zagreba će biti pomoćnici. Delegat dolazi iz Rijeke, a riječ je o Draganu Bobanoviću.

Updated: 14/05/2021 — 21:47