Rudar sutra od 17:30 dočekuje Krk: “Očekuje nas zahtjevna utakmica”

Nogometaši Rudara u subotu, s početkom u 17:30 sati, na svom stadionu dočekuju momčad Krka, koja je u velikom naletu. U protekle tri utakmice pobijedili su sve, osvojivši devet bodova te pobjegli iz „opasne zone“.

Labinjani nisu kompletni, nedostajat će kapetan Edis Kurtić i iskusni ofenzivac Toni Rudan. Iako na društvenim mrežama „gori nebo i zemlja“, atmosfera na treningu u četvrtak bila je veoma pozitivna, igrači djeluju itekako raspoloženi, ali kako bi se to nastavilo, potrebna su tri boda protiv Krka.

Gosti nisu ponajbolja momčad lige, štoviše, pri samom su dnu, ali su dolaskom trenera Damira Kraljića osvojili devet bodova u tri kola i samo bi ih budala podcijenila pred njihov dolazak u Labin.

„Respektiramo ih i ne zavarava nas njihova pozicija na ljestvici, jer vidimo kako igraju u posljednje vrijeme“, rekao je, između ostalog, za RudarTV Ivan Krizmanić, mladi branič Rudara. Njegov nešto malo iskusniji veznjak Luka Miškulin poručio je: „Iako nam nedostaju neki prvotimci koji bi nam mogli pomoći u ovom kolu, imamo širok kadar te se nadamo da bodovi ostaju u Labinu.“

Utakmicu sudi najbolji istarski sudac, Marin Vidulin iz Kafanara, a i kompletan njegov „staff“ je na ovoj utakmici elitan kad je u pitanju Istra. Hrvoje Mađarić iz Vrsara je prvi pomoćni sudac, inače dugogodišnji arbitar drugoligaškog ranga dok je Diego Biljuh drugi pomoćni sudac. Četvrti sudac je Mateo Čalić, također iz Marčane, i također drugoligaški sudački kadar, kao i Biljuh. Delegat susreta je Davor Vukelić iz Crikvenice.

Updated: 23/04/2021 — 9:23