Dadić i Načinović: “Bahalin je možda i najteže gostovanje, ali idemo po trobod!”

Nogometaši Rudara ove subote, od 15 sati, gostuju na stadionu Bahalin u Novom Vinodolskom. Vrijeme će pokazati je li bod iz Buja dobar ili slab rezultat, ali mnogi će reći kako Buje više nisu onaj „prestrašeni novak“ iz jesenskog dijela sezone.

Vinodol je i sa slabijim sastavom od ovogodišnjeg bio favorit protiv bilo koje momčadi u ligi na svom terenu, a sada, s provjerenim Željkom Tomićem, za kojeg će mnogi reći da je ponajbolji igrač lige, sigurno su itekako opasni protivnik Labinjanima.

Kovari, s druge strane, imaju itekako kvalitete, a na ovom bi gostovanju htjeli do barem boda, iako tajna želja postoji za sva tri. Podsjetimo se, na jesen je Rudar pobijedio u Labinu s minimalnih 1:0, nakon individualne greške gostiju i gola Ivana Golića, a posljednjih 15 minuta odigrali su bez isključenog Kurtića.

Međutim, bodovi se pišu, a ponovno ih Labinjani žele, čak i „vatrenom grotlu“ Bahalina. „Jedno od najtežih, ako ne i najteže gostovanje u ligi“, rekao je Antonio Načinović, između ostalog, za RudarTV, dok je njegov ljevonogi ‘kolega’ Robert Dadić rekao kako u Novi Vinodolski odlaze po sva tri boda, ali postoje scenariji i kad bi s bodom bili zadovoljni.

Utakmicu sude Karlovčani Marko Petrunić, Stjepan Novosel i Adrijano Delač, dok je Dražen Trtica iz Gospića delegat.

Updated: 19/03/2021 — 10:57